Kezdőár 12 235 000 Ft

Ford Transit Trail

Kezdőár 12 235 000 Ft

Jármű részletei


FORD TRANSIT TRAIL

Bárhová is szólítja a munkája, a Transit Traillel  biztosan odaér. Remek off-road képességeinek köszönhetően ez a különleges áruszállító a vidéki földutaktól a sáros építkezésekig minden körülmények között helytáll, markáns megjelenése pedig gondoskodik róla, hogy érkezése sehol sem marad észrevétlen.


ÚJ FORD TRANSIT TRAIL

Masszív kivitelezés, intelligens technológiák és páratlan képességek. Az új Ford Transit Trail azok számára készült, akik komoly igénybevételre keresnek megbízható áruszállítót. Nehéz terepen a mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű a legjobb tapadású kerekekre irányítja a motor nyomatékát, így biztosítva a jármű haladását. A jármű off-road képességeit tovább javítja az extraként rendelhető Intelligens összkerékhajtás, melynek köszönhetően a Transit Trailre a legnehezebb körülmények között is számíthat. Az impozáns, új hűtőrács a karakteres FORD felirattal garantálja, hogy sehol sem marad észrevétlen, a karosszéria díszlécei és az egyedi 16"-os könnyűfém keréktárcsák pedig gondoskodnak róla, hogy stílusosan oldja meg a legnehezebb feladatokat is.

Utastér

REMEKÜL HOZZÁFÉRHETŐ HATALMAS RAKTÉR

A Transit Trail egy rendkívül tágas áruszállító. Szélességét, magasságát és hosszát tekintve egyaránt lenyűgöző méretű, 11,5 köbméteres rakterében kényelmesen elfér akár 1,3 tonnányi, 3 méter hosszú rakomány is. A gyors és hatékony rakodást a széles, elektronikusan is nyitható oldalajtó, valamint egy praktikus hátsó lépcső segíti.

2.0 LITERES ECOBLUE DÍZELMOTOR

A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Az új Ford Transit HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami ideális a nehezebb terheket szállító típusváltozatokhoz.

Külső

MECHANIKUS, RÉSZLEGESEN ÖNZÁRÓ DIFFERENCIÁLMŰ

A Ford Transit Trail olyan fejlett rendszerrel is elérhető, amelyet úgy építettünk, hogy könnyen kezelje a kihívást jelentő terepet. A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű egyenetlen vagy nehezen járható terepen csökkenti a kerék nem kívánt megpördülését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerékre helyezi. Ez segít a folyamatos előrehaladásban és javítja a jármű stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS (AWD)

Jeges téli utak, sáros bekötőutak – bárhová is szólítja a munkája, a Transit Vannel biztonságban eléri célját. Az Intelligens összkerékhajtás az útviszonyoknak megfelelően módosítja a kerekekre jutó nyomatékot, ami biztos haladást tesz lehetővé a kihívást jelentő útfelületeken. Az AWD egyetlen gombnyomásra, vagy a vezetési körülményekre reagálva azonnal egyenesbe hozza autóját. Mindössze 60 kg-os súlynövekedéssel járműve még sokoldalúbbá válik, miközben teherbírása változatlan marad. Figyelem: A jármű vezetéstámogató rendszerei csak segítik a biztonságos közlekedést, használatuk nem helyettesíti a vezető folyamatos figyelmét, felelősen meghozott döntéseit és a jármű folyamatos és körültekintő irányítását.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.