Kezdőár 9 380 000 Ft

Ford Ecosport Active

Kezdőár 9 380 000 Ft

Jármű részletei


ECOSPORT Active

Az új Ford EcoSport Active merész és határozott megjelenése minden nap kalandra hív. A típus remekül kombinálja az EcoSport kiváló tulajdonságait a masszívabb külsővel. Megújult, tágas belső terében olyan műszaki megoldások fogadják, mint például a FordPass Connect modem, ami gondoskodik róla, hogy egész úton kapcsolatban maradjon a világgal. Fejlett kommunikációs szolgáltatásai nemcsak kényelmesebbé, de biztonságosabbá is teszik a vezetést.

Utastér

AMENNYI HELYRE CSAK SZÜKSÉGE VAN

Az állítható csomagtérpadlóval és az ötletes üléskialakítással az EcoSport Active csomagtere pillanatok alatt hatalmasra növelhető. A csomagtérpadló felemelésével rejtett raktér alakítható ki, leengedésével pedig nagyobb tere nyerehetünk. Az ülések lehajtásával és teljes leengedett padlóval egészen impozáns, akár 1238 literes csomagtér hozható létre.

Külső

UTAT MUTAT

Az úf Ford EcoSport speciális felépítésének köszönhetően menet közben is az otthon kénylmét élvezheti. Figyelemfelkeltő, új hűtőrácsával, megemelt ülésmagasságával és szélesebb kerékjárataival ez a kisméretű SUV mindenhol magára vonja a figyelmet. Az extra hasmagasság megkönnyíti az áthaladást a kátyúkon és a fekvőrendőrökön, és jobb rálátást biztosít az útra. A stílusos Nordic Blue díszvarrásnak és a jellegzetes Active márkajelzésnek köszönhetően az autó beltere pedig egyszerre robosztus, mégis kifinomult.

ÚTKÖZBEN IS KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL.

Bármiylen kalandra készül a járműbe épített Fordpass Connect modemmel és a telefonra telepített FordPass alkalmazással folyamatosan kapcsolatban maradhat autójával. A rendszere segítségével telefonjáról közvetlenül a jármű navigációs rendszerébe küldheti az úti céljait. Valós idejű forgalmi adatokra és a helyi veszélyforrásokra támaszkodva mindig időben érkezhet. Sőt telefonjával még az ajtókat is nyithatj, vagy zárhatja.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.Vélemények