Flotta

A megfelelő jármű vállalkozása számára

A Ford hetedik éve piacvezető a személy- és kishaszonjárművek flottapiacán. Visszatérő ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi vállalatok és a néhány autót üzemeltető kisebb vállalkozások is. Sikerünk alapjai: a technológiai újításokra építő Ford modellek, és az a figyelem amellyel partnereink egyedi igényeit kezeljük.

Járműveink széles modellválasztéka, magas biztonsági minősítései, kedvező üzemeltetési költségei valamint üzemanyag-fogyasztásuk és CO2-kibocsátásuk mellett az 5 éves garancia  is biztosíték arra, hogy iparágtól függetlenül minden flottaméret esetén kiszolgáljuk partnereink igényeit.
A Ford modellek népszerűségét jól mutatja, hogy 2012-ben a világon legtöbbet értékesített modell a Ford Focus, a legtöbbet értékesített kis autó pedig a Ford Fiesta volt.

Termékeink a szakma elismerését is kivívták. A Transit Custom a „2012 Év Haszongépjárműve”*, a „Ford Ranger a 2012 Év Pickup-ja”**, az 1 literes EcoBoost motorunk pedig az „Év Motorja díjat”*** nemcsak 2012-ben, hanem 2013-ban is elnyerte.

Költséghatékonyság

TCO - Total Cost of Ownership / Használat Teljes Költsége

A TCO meghatározása lehetőve teszi, hogy ne csak a beszerzés, de az üzemeltetés és a futamidő utáni értékesítés szempontjait is figyelembe vegye már a szerződés megkötése előtt. A Ford segít Önnek abban, hogy az igényekhez igazodva leginkább megfelelő Ford modellel optimalizálhassa az üzemeltetési költségeit:

 • Beszerzési ár
 • Maradványérték
 • Üzemanyagfogyasztás, üzemanyag típusa
 • Szervizelések költsége és gyakorisága
 • Biztosítási díjak és a jótállás körébe nem tartozó tételek
 • Alkatrészek és tartozékok költségei
 • További részletekért és ajánlatért keresse flotta értékesítési kollégánkat!

Flottakezelés – Ford Business Partner

Többé nem gond a gépjárműpark kezelése, karbantartása és javíttatása! Márkakereskedőinkkel közösen költséghatékony gépjárműpark kezelést nyújtunk Önnek! A Ford Business Partner a kis- és középvállalkozók igényeinek megfelelő flották beszerzését és annak kezelését biztosítja.
Mit kínálunk Önnek?
Olyan flottaszolgáltatást, amely tartalmaz:

 • műszaki segélyszolgálatot (autómentés): műszaki segélyszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, hogy megoldjuk a gépjárművekkel kapcsolatos javítási-szállítási problémáit. A segélyszolgálat külföldi kiterjesztésű, meghibásodás esetén ingyenes csereautó igénybevételére van lehetőség.
 • szerviz menedzsmentet: garantált szervizdíj formájában üzemeltetési kockázatot vállalunk át, a gépjárművel kapcsolatos meghibásodás, esetleges karbantartási igény felmerülése esetén biztosítjuk a gépjárművek szakszerű javítását.
 • gumiabroncs menedzsmentet: a futamidő alatt teljes körűen gondoskodunk a téli és nyári gumiabroncsok kezeléséről.
 • biztosítás menedzsmentet: a biztosítási szerződések adminisztratív teendőin és a kedvezményes díjtételeken túl a káresemények és javítások teljes körű adminisztrációját is elvégezzük.
 • adók kezelését: a gépjárművek használatával kapcsolatban felmerülő adók adminisztratív kezelését és költség elszámolását.
 • maradványérték garanciát: átvállaljuk a gépjármű értékesítésének kockázatát.

A részletes feltételekért érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.