Fix árak. Ford szakértelem.

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ FORD TOURNEO CONNECT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Ford Tourneo Connect. Elérhető 2022 tavaszától

A vadonatúj Ford Tourneo Connect többfunkciós jármű, olyan sokoldalú, akárcsak Ön! Elég tágas minden rakományhoz, elég fürge a városi forgalomban, elég hely van benne az egész családnak, és elég kényelmes ahhoz, hogy mindenkinek élmény legyen az utazás.

A megújult Ford Tourneo Connect egy dinamikus stílusú autó kifinomult belső térrel, amelyben élvezheti a digitalizáció minden előnyét. Választhatja gyors, alacsony kibocsátású EcoBoost benzin- és EcoBlue dízelmotorral, valamint kalandra kész összkerékhajtással is.

Mind az 5, mind a 7 üléses változat kapható hosszú vagy rövid tengelytávval és extra rugalmasan átrendezhető belső térrel, így hű társa lesz, legyen szó szállításról vagy hétvégi túrákról, de a gyerekek is kényelmesen jutnak el az iskolába a hétköznapokon. A Tourneo Connect Active, Sport, Titanium és Trend modellekkel mindenhol otthon érezheti magát.


 • RUGALMAS ÉS TÁGAS
 • RUGALMAS ÉS TÁGAS

  A két - vagy háromsoros ülőhelyes változatban is van bőven hely mindenkinek. Az 5 és 7 üléses opciók egyaránt elérhetők rövid vagy hosszú tengelytávval. Minden hátsó ülés lehajtható, előre buktatható vagy akár ki is vehető. Ráadásul az első utasoldali ülés vízszintesre hajtható az extra hosszú csomagok szállításához. 


 • INTELLIGENSEN DIGITÁLIS
 • INTELLIGENSEN DIGITÁLIS

  A Ford Tourneo Connect kezelőfelülete 8,25"-os vagy 10"-os színes érintőképernyővel, valamint választható 10,25"-os digitális műszerfallal ( a Sport modellen alapfelszereltség) rendelkezik, amely számos járműadat alapján testreszabható. A vezetéstámogató rendszerek1 egyike a sávtartó funkciót tartalmazó intelligens adaptív sebességtartó automatika, amely segíti a gyorsulást, a fékezést és a kormányzást.


 • ERŐTELJES ÉS GAZDASÁGOS
 • ERŐTELJES ÉS GAZDASÁGOS

  A Ford Tourneo Connect egy EcoBoost benzines és két kiemelkedő EcoBlue dízelopcióval rendelkezik, amelyek mindegyike lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot és CO2-kibcsatást biztosít. Választhatja a 6 sebességes manuális, vagy a 7 sebességes automata váltós, valamint az opcionális összkerékhajtásos2 változatot is. Az automata sebességváltó kormányra szerelt váltófülekkel és duplakuplingos technológiával rendelkezik és a gyorsabb sebességváltás érdekében, nyomatékveszteség nélkül. 


Fontos információ 

[1]A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét A járművezetőnek folyamatosan figyelnie kell az autó működését, és legalább az egyik kezének mindig a kormánykeréken kell lennie.

[2]A 122 lóerős EcoBlue dízelmotoroknál választható.

Időpontfoglalás


Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.Vélemények