Ford Tourneo személyszállítók Brüsszelben

2018. 01. 15.

A Ford teljesen megújította a Tourneo személyszállítók modellcsaládját, ami a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be először a nagyközönségnek. A három új jármű még látványosabb külső és belső stílusjegyeket, kifinomult technológiát és modern erőforrásokat kínál az európai vásárlók számára.

A kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Customot új, látványos orrkialakítás jellemzi; az autó vadonatúj, prémium kivitelű kabinjában – a szegmensben egyedülálló megoldásként – a hat különálló hátsó ülés akár konferencia-elrendezésben is beállítható. A legnagyobb méretű Tourneo személyszállító már megrendelhető a márkakereskedésekben.



Az öt- és hétüléses változatokban is megvásárolható Tourneo Connectben jelenik meg először a vadonatúj, üzemanyag-takarékos 1,5 literes EcoBlue dízelmotor és a nyolcfokozatú automata sebességváltó kombinációja, akárcsak az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor hengerlekapcsolási technológiája. A manuális kapcsolású változatokba alapáron hatfokozatú sebességváltó kerül. Az autó hangulatát kívül az új, stílusos orrkialakítás, belül pedig a megújult utastéri kárpitozás teszi különlegessé.

A kompakt, ötüléses Tourneo Courier megújult motorokat, hatfokozatú manuális sebességváltót, SYNC 3 technológiát és frissebb orrkialakítást kínál. Az új Tourneo Courier és Tourneo Connect modellek 2018 közepétől lesznek kaphatók.

“A Tourneo modellek friss kínálata bebizonyítja, hogy a személyszállítók dinamikusak és stílusosak is lehetnek,” nyilatkozta Hans Schep, a Ford Európa haszongépjármű üzletágának ügyvezető igazgatója. „Kimagasló térkínálatukkal, rugalmasságukkal és olyan technológiáikkal, mint a SYNC 3 kapcsolódási rendszer, a három Tourneo-változat hasznos segítséget kínál vásárlóinknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki vállalkozásukból és aktív életstílusukból.”



Forrás: Ford Sajtószoba



Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.