A Ford Performance bemutatja

2017. 03. 31.

A Hoonigan Racing versenyautójának Death Spray Custom által tervezett új, 2017-es fényezését:

Barcelonában ezen a hétvégén veszi kezdetét a World RX versenyszezonja, s ebből az alkalomból a Hoonigan Racing is bemutatta Ken Block és Andreas Bakkerud Ford Performance Focus RS RX rallycross autóinak vadonatúj fényezését, amit a sokoldalúságáról ismert brit művész, David Gwyther – más néven Death Spray Custom – tervezett. Block és Bakkerud gépeinek új dizájnjából csak úgy árad az intenzív energia, s az összhatást 3D hatású mintázat teszi teljessé.



A fényezés kidolgozása mellett Death Spray Custom mindkét pilóta számára új névtáblát és rajtszámot is rajzolt, és az autón elhelyezett vadonatúj Hoonigan-embléma mellett Hoonigan közkedvelt mondásait (‘Gyilkold szét az abroncsokat!’, ‘Ne kíméld!’) is felfestette.


Videó megtekintése


“A Hoonigan Racing és a Hoonigan Industries minden évben megpróbál a motorsport legmenőbb versenyautó-fényezéseivel előrukkolni,” mondta el Block. “Eddig mindig sikerült egyre jobb dolgokkal előállnunk, és a legjobb művészek segítettek nekünk, hogy autóink különleges látványt nyújtsanak a versenypályán.”

“Már jó ideje nagy rajongója vagyok David (azaz Death Spray Custom) munkásságának, úgyhogy nagyon lelkes vagyok, hogy idén közösen dolgozhattuk ki az új fényezést. Remek érzés, hogy immár ő is részese lett versenycsapatunk történetének,” tette hozzá Block.

“A fiatalságomat arra fecséreltem, hogy egy régi Ford Escort hátsó ülésén a haverjaimmal összezsúfolódva minden rallyversenyre elmentünk Nagy-Britanniában,” mesélte Death Spray Custom. “2017-ben viszont okosabb dolognak tűnt, ha az időmet inkább Ken Block és a Hoonigan csapat társaságában pazarolom el.”



Aki szeretné új fényezéseket – és persze Blockot és Bakkerudot – akció közben látni, az ne maradjon le a 2017-es Word RX bajnokság első futamáról, amit április 2-án rendeznek Barcelonában: http://www.fiaworldrallycross.com/live


Forrás: Ford Sajtószoba 

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.