Egy ilyenért oda lettünk volna az oviban: 3 méteres óriásdömper a Fordtól!

2015. 03. 11.
A legmeglepőbb Tonka játékautó, a Mighty Ford F-750 Tonka alapjául a Ford haszongépjármű-palettájának legkeményebb, legfejlettebb és legjobb ár-érték arányú közepes teherautója, a vadonatúj Ford F-650/F-750 sorozat szolgál. A Ford és a Tonka együttműködésével megépített dömper egyszerre képviseli azt a két kultikus márkát, amire a legtöbb ember asszociál, ha kemény munkagépekről vagy játékautókról esik szó. A Mighty Ford F-750 Tonka gépházában a Ford 6,7 literes V8-as Power Stroke dízelmotorja dübörög, s a 15 tonnás megengedett össztömegű jármű billenőplatóját a Truck Tech Refurbishing készítette.


Az NTEA Haszongépjármű Kiállításon hullott le a lepel a világ legmeglepőbb, 3 méter magas játékautójáról, a Mighty Ford F-750 Tonka modellről. A vadonatúj, 2016-os Ford F-650/F750 sorozatra épített dömpert a Tonka jellegzetes sárga színére fényezték, s az egyedi, sötétített hűtőráccsal díszített teherautó billenőplatóját a Truck Tech Refurbishing készítette. A közel 3 méter magas F-750 Tonka minden korosztály számára tökéletes játékszernek ígérkezik.

“A mai gyerekektől kezdve egészen a Nagy Generációig a Ford és a Tonka neve minden nemzedék számára egybeforrt a kemény teherautók fogalmával.” - fogalmaz John Ruppert, a Ford haszonjárművek értékesítéséért és marketingjéért felelős igazgatója. “Az emberek immár több mint 60 éve számíthatnak a Ford F-sorozatára és a Tonka játékdömperekre – akár egy építkezésen, akár a játszótéri homokozóban kell munkát végezni.”

A Mighty Ford F-750 Tonka – ami az év végéig minden jelentős haszongépjármű-kiállításon és szakvásáron látható lesz – a Ford és a Funrise Toy Corporation, a Tonka-játékok gyártójának együttműködésével készült.

“Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Tonka játék-teherautók világszerte minden egyes nap munkába állnak.” – avat be lelkesen Kathy Hawk, a Funrise marketingért felelős alelnöke. “Az F-750 Tonka dömper megalkotásával igazán egyedi módon állíthatunk emléket annak, hogy a legtöbb mai F
ord-teherautó vezetőjének első autója egy Tonka volt.”

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.