új Ford Kuga Graphite Tech Edition

új Ford Kuga Graphite Tech Edition

2023. 04. 24.


A Ford bemutatja az új Kuga Graphite Tech Edition modellt, amely az egyedülálló vizuális megoldások mellett a legmodernebb vezetéssegítő technológiákat kínálja

Exkluzív dizájn és fejlett vezetéssegítő rendszerek alapáron: megérkezett az új Ford Kuga Graphite Tech Edition

2023. április 25. – A Ford ma bemutatta a karcsú és tágas Kuga SUV új, stílusos, gazdag felszereltségű változatát.

A Kuga Graphite Tech Edition modellen jelenik meg először a Ford látványos Grey Matter külső fényezése, és a vásárlók alapáron számíthatnak a legmodernebb vezetéssegítő rendszerekre, amelyekkel autójuk kényelmesen, kézhasználat nélkül áll be a szűk nagyvárosi parkolóhelyekre, vagy automatikusan tartja a sebességet az autópályán.

új Kuga Graphite Tech Edition

Az új modellvariáns a Kuga valamennyi hajtásláncához megrendelhető, így a Plug-In Hybridhez, mely modell Európa legkelendőbb PHEV-je volt 2021-ben és 2022-ben, a Kuga Hybridhez, valamint az EcoBlue dízelmotoros és EcoBoost benzinmotoros változatokhoz is.

A Ford spanyolországi Valencia üzemében gyártott Kuga Graphite Tech Edition mától egész Európában megrendelhető; az első vásárlók júniusban kapják meg autójukat.

“Számtalan oka van annak, hogy a Kuga miért ennyire fontos és sikeres tagja a kínálatunknak; például mert széles hajtáslánc-kínálatában még a kontinens legnépszerűbb plug-in hibrid technológiája is szerepel, vagy mert lenyűgözően sportos stílusú, esetleg mert a legmodernebb vezetési élményt nyújtja,” vélekedett Kővágó-Laky Andrea, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója. “Mostantól pedig még vonzóbb lehetőséget jelent az SUV-vásárlók számára, hiszen minden eddiginél jobban néz ki, ráadásul alapáron járnak hozzá a legnépszerűbb vezetéssegítő technológiák.”

A szürke fényezés diadalmenete

Az európai autóvásárlók körében kifejezetten népszerű a szürke szín: 2022-ben 27 százalékuk rendelte meg új autóját ebben az árnyalatban. A Kuga-kínálatban kizárólag a Kuga Graphite Tech Edition kivitelhez kérhető Grey Matter fényezés hatásos kontrasztot alkot a modell exkluzív, sokküllős, 19 colos könnyűfém keréktárcsájának csillogó fekete festésével.

Ford Kuga Plug-In Hybrid

Az új változathoz alapáron jár az ST-Line Stílus Csomag, ami nagyméretű hátsó légterelővel, vörösre fényezett féknyergekkel, alumínium pedálsorral és küszöbdíszlécekkel teremt sportos összképet. A vásárlók emellett kérhetik a Black Package opciót is, ami feketére fényezett tetőt, tükörburkolatokat, első légbeömlőt és hátsó légterelőt tartalmaz, valamint 20 colos (szintén fekete) könnyűfém keréktárcsákat. 

Ford ST-Line Stílus Csomag

Alapáras vezetéssegítő rendszerek

2022-ben az új Kuga modellek vevőinek 50 százaléka rendelte meg a Vezetéssegítő Csomagot – vagyis 40 százalékkal többen, mint 2021-ben. Ennek technológiáit arra tervezték, hogy tehermentesítsék a vezetőt; többek közt azzal, hogy az autópályán tartják a beállított sebességet és a forgalom tempóját, figyelmeztetnek a holttérben felbukkanó járművekre, automatikusan figyelembe veszik az aktuális sebességkorlátozásokat, vagy lehetővé teszik a kézhasználat nélküli parkolási manővereket.

Ford Alapáras vezetéssegítő rendszerek

Az új modellváltozatban alapáras a Technológia Csomag is, amely a szembejövők vakítását automatikusan mérséklő LED fényszórókkal jobb látási viszonyokat teremt, és a vezető látómezejébe, a szélvédőre vetíti ki a legfontosabb adatokat (sebesség, navigációs utasítások stb.), hogy az autósnak ritkábban kelljen elfordítania tekintetét a forgalomról. 

Ford alapáras a Technológia Csomag

Kapcsolat elérhetőség

A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.