A Ford új ’Bring on Tomorrow’ filozófiája

2020. 02. 03.

A Ford új ’Bring on Tomorrow’ filozófiája az elektromos autók izgalmas, emberközpontú jövőjét vetíti elénk


2020. január 29. – A Ford látványosan újszerű ’Bring on Tomorrow’ márkafilozófiája egyértelműen jelzi, hogy a vállalat nagy váltásra készül európai személyautó üzletágában.

Az autóipar hatalmas mérvű átalakulásában vezető szerepre törekedve a Ford 2020 végéig 14 elektromos hajtástechnológiájú modellből álló kínálatot alakít ki, és a jövőben bemutatott új személyautói mindegyikéhez választható lesz majd valamilyen elektromos hajtási opció.

“Ez az új irányvonal messze túlmutat egy marketing-kampány keretein; sokkal inkább irányadó filozófia a Ford munkatársai számára, ami hűen tükrözi napjaink gyors ütemű változását és a Ford vezető szerepét ebben az új korszakban,” nyilatkozta Anthony Ireson, a Ford Európa marketing-kommunikációs igazgatója. „Rendkívül vonzó termékpalettát kínálunk, olyan innovatív és új technológiákkal, amelyeket imádni fognak a vásárlók – és e megújulás éllovasa a briliáns Mustang Mach-E.”Az első “Bring on Tomorrow” TV-reklámban a kifejezetten elektromos hajtásra tervezett Mustang Mach-E szerepel, felidézve a Mustang szabadsággal, haladó szemlélettel, száguldással és lázadással fűszerezett szellemiségét, és megtestesítve a Ford erős elkötelezettségét az elektromos hajtás jövője iránt.A második, itthon is bemutatott televíziós szpotban – amit január hátralevő részében és februárban egész Európában sugározni kezdenek – feltűnik az új Ford Puma crossover, amelynek látványos karosszériája már a Ford fejlett, üzemanyag-takarékos mild hibrid hajtási technológiáját rejti. 

Egy áprilisban megjelenő harmadik TV-reklám főszereplője a vadonatúj Kuga SUV, a Ford legtöbb különféle (plug-in, full és mild hibrid) elektromos hajtását kínáló modell lesz. Mindhárom reklámfilm alatt Kanye West “Power” című száma szól, amit a zene energiája és egyszerűsége, valamint a meggyőződésről, az elszántságról és a modernségről szóló dalszöveg miatt választottak a filmkészítők.A Ford progresszív szellemiségét és az elektromos technológia iránti elkötelezettségét érzékletesen kihangsúlyozó reklámfilmeket az AMV BBDO készítette, rendezőjük pedig Nicolai Fuglsig, aki több mint 175 díjat nyert már a reklámfilmrendezői munkásságáért, és négyszer jelölték Emmy-díjra. Korábbi híres munkái között szerepelnek a Sony “Balls”, a Guinness “Sapeurs”, és a Nike “Possibilities” című reklámklipek.


E-mailt/visszahívást kérek!


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg. 

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.