A tavasz a megújulás időszaka. Nemcsak folyóink vízszintje nő, de a Fordnál is óriási kedvezményáradat kezdődött. Ennek köszönhetően a készleten lévő modellek árai leapadtak, így most méginkább megéri autóját újra cserélni. Válogasson kedvére az akciós modelljeink közül, és vásárolja meg az önnek legmegfelelőbb típust kedvező áron, készletről, azonnal! Lendüljön ön is akcióba, hogy a következő folyóparti kirándulásra már új Fordjával mehessen!


 • Ford Kuga
 • Lenyűgöző formavilág, bámulatos hatékonyság, hihetetlen képességek.

  Elegáns stílus és erőteljes SUV képességek. Fejlett hibrid technológiájának köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. Az új Kuga pedig három különböző hibrid változatban is elérhető: EcoBlue Hybrid, Full Hybrid és Plug-in Hybrid. Hagyományos motorral szerelt járművet keres? Válassza a Ford Kuga hasonlóan kifinomult EcoBlue dízel (FWD és AWD) és az EcoBoost benzin motorokkal szerelt változatait.

  Tudjon meg többet


 • Ford Puma
 • Lenyűgöző formavilág, bámulatos hatékonyság, hihetetlen képességek.

  Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hibrid motor: a Ford Puma nem kéri az Ön figyelmét - egyszerűen megköveteli. Kiváló teljesítményével, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásával és rendkívül kedvező CO2-kibocsátásával a Ford Puma jövőbemutató, EcoBoost hibrid motorja messze megelőzi a hagyományos, nem hibrid versenytársait.

  Tudjon meg többet


 • Ford Focus
 • Ford Focus

  Van, aki a Focusok legendás megbízhatóságát dicséri. Mások a karakteres vonalvezetését. Egyesek a példás kidolgozottságára büszkék. És akadnak, akik a dinamizmusát emelik ki. Hogy Ön miért választ következő autójának egy remek Ford Focust, maradjon az Ön titka. Mi nem titkoljuk, hogy büszkék vagyunk rá, ha mellette dönt.

  Tudjon meg többet


 • Ford Mondeo
 • Ford Mondeo

  Lenyűgöző stílust és a Ford fejlett technológiájának legjavát nyújtó felső kategóriás autónk páratlan vezetési élményt, testre szabható kényelmi szolgáltatásokat és intelligens biztonságtechnikai funkciókat kínál Önnek. A Ford Mondeo kifinomult megoldásai észrevétlenül teszik a dolgukat, amíg Ön az utazást élvezi.

  Tudjon meg többet


 • Ford EcoSport
 • A városi dzsungelre tervezték. De abban is partner, ha megszökne onnan.

  Azért kutatunk az újabb és újabb technológiák után, hogy megkönnyítsük, kényelmesebbé vagy éppen biztonságosabbá tegyük az életünket. Az EcoSport épp ilyeneket kínál az Intelligens összkerékhajtástól kezdve a Visszagurulásgátló funkcióig és a Ford SYNC rendszerig. Fedezze fel azokat az előremutató műszaki megoldásokat, amelyekkel a vezetés megnyugtató és élvezetes lesz, az élet pedig annyira stresszmentes és könnyed, amennyire csak lehet.

  Tudjon meg többet


 • Ford Fiesta
 • Ford Fiesta

  Az új Ford Fiestát úgy terveztük, hogy benne minden az élményről szóljon. Fürge, hogy kényelmesen tartsa a tempót a forgalommal városban és autópályán egyaránt. Fiatalos, hogy jókedvvel töltse fel minden alkalommal, amikor csak vezeti. És intelligens is, hogy modern technológiája megkönnyítse az életét.

  Tudjon meg többet