A Ford Transit és Tourneo Connect ideális választás

átlagosnál magasabb embereknek

2014. 02. 05.

A Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége szerint a funkcionális és vidám megjelenésű Ford Transit Connect és Tourneo Connect tökéletes választás mindazok számára, akik jóval magasabbra nőttek az átlagnál: a vadonatúj Transit Connect és Tourneo Connect nemcsak tágas fejteret, hanem alacsony fogyasztást és kategóriaelső konfigurációs lehetőségeket is kínál.

A magasra nőtt emberek társadalmi és szakmai szervezete, a Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége az ajánlásával lát el bizonyos termékeket – például a California King ágyakat, vagy a szokatlanul magasak számára készített divatos ruhákat. A vadonatúj Ford Transit Connect most büszkén kihúzhatja magát, miután megkapta a Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége ajánlását, amely szerint kiválóan alkalmas mindazok számára, akik jóval magasabbra nőttek az átlagnál. A Transit Connect azt követően kapta meg az elismerést, hogy az autót kiállították a Paramount Tall Club éves összejövetelén Chicagóban. A Paramount Tall Club a Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége egyik tagszervezete.

„Ha valaki nagyobbra nő az átlagnál, akkor sajátságos szempontokat kell figyelembe vennie az autóvásárlásnál, hiszen jóval tágasabb fej- és lábtérre van szüksége.” - magyarázza Brian Comeno, a Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetségének elnöke. „Számunkra komoly kihívás a megfelelő autó kiválasztása, hiszen mi is alacsony fogyasztású járműveket keresünk, ám azok többnyire kisméretű modellek.”

„A Transit Connect azonban egyszerre kínál számunkra komfortos teret és szolid üzemanyag-fogyasztást, márpedig ez igencsak fontos kombináció a magas emberek számára.”

Házánkban már a tavalyi év végén, az amerikai Ford márkakereskedésekben pedig januárban jelent meg a Transit Connect, valamint személyszállító testvérmodellje, a Tourneo Connect (ez utóbbi Amerikában Transit Connect Wagon néven). A két modell bőséges fejteret és tágas utaskabint kínál, így a jármű csábító választást jelent abban a kategóriában, amit a magas emberek többnyire elkerülnek az autóvásárlás során. A személy- és teherszállító változat fejterének magassága az első üléssorban 1188 mm, és még a második üléssorban is 1145 mm. A hosszú tengelytávolságú modellváltozatok harmadik üléssorában 1049 mm a fejtér magassága. A lábtér tekintetében a Transit Connect értékei 1054 mm (első üléssor) illetve 955 mm (második üléssor).

A térkínálat mellett az is fontos szempont, hogy síkba dönthető második és harmadik üléssorával, 544 kilogrammos terhelhetőségével és felfelé nyíló csomagtérajtajával a Tourneo Connect új szintre emeli a személyszállító járművek sokoldalúságát és használhatóságát.

A Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége
Az 1938-ban alapított Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége több mint száz tagszervezetet számlál. A klubtagsághoz férfiaknál legalább 188, nők esetében 178 centiméteres magasság szükséges. A Magas Emberek Klubjainak Nemzetközi Szövetsége nemrégiben adta ajánlását a Kalifornia King méretű ágyakhoz, amelyek megfelelő kényelmet biztosítanak a magasra nőtt emberek számára, az európai tagszervezetek pedig aktívan együttműködnek azokkal a divattervezőkkel és kereskedőkkel, akik megfelelő méretű ruhákat készítenek és forgalmaznak.

„Aki ilyen magas, mint mi, az nem tud csak úgy besétálni egy autószalonba, hogy kiválassza bármelyik járművet.” – mutat rá Comeno, aki egyébként 188 centiméteres magasságával klubjának legalacsonyabb tagja. „A Transit Connect végre egy olyan modell, amiben kényelmesen elférünk, ráadásul takarékos is – nem beszélve arról, hogy kívül-belül kellemes megjelenésű autó.”

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.