Jótékonykodik a Ford

2020. 12. 17.
Állati jótékonysági ötlettel rukkolt elő a Ford

Budapest, 2020. december 10. – Idén a Mikulás segítőjeként a Ford Magyarország vállalta, hogy segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs. Jótékonysági kampányuk keretében most arra bátorítanak mindenkit, hogy segítsenek a tarnabodi iskolai könyvtár köteteinek összegyűjtésében.

Hogyan lehet mesekönyvet venni egy cukrászdában?

A Ford Puma 9, főként balatoni település cukrászdája, péksége elé látogat majd el jótékonysági kampány során. Az akcióhoz lelkesen csatlakozó cukrászdákban lesz kapható az a sütemény, amelyhez mesekönyv is jár. A vevők eldönthetik, hogy az új mesekönyvet hazaviszik, vagy felajánlják jótékony célra és azt a cukrászda előtt parkoló autóba pakolják. A karitatív akció során egyéb adományokat, otthon már nem használt, jó állapotú könyveket is várnak a szervezők, melyet a Mikulás a Forrd Puma segítségével fog elszállítani.

A Mikulás autójába több száz könyv is elfér, a szervezők remélik, hogy legalább ennyivel gazdagodik majd a könyvtár.

Miért pont Ford Pumát használnak?

Az akcióban nem véletlenül használják az új Puma egyik legjobban felszerelt típusát. A járműnek kiváló menettulajdonságai mellett, hatalmas a puttonya, csomagtartó mérete, pedig az egyedi Megaboxnak köszönhetően első kategóriájában. Így a szervezők játszva pakoltak 180 darab mikuláscsomagot és a sok-sok adomány könyvet az autóba.


Időpontfoglalás


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Halmai Autóház Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Halmai Autóház Kft.